Help mee

De afbouw van de boerderij en het dagcentrum zijn in volle gang. Toch zijn er nog een paar wensen op ons lijstje die we graag vervuld zouden willen zien. Helpt u ons de boerderij en het dagcentrum af te maken?

De boerderij op Ard el Amal is niet alleen een mooie leer-/werkplek voor jong volwassenen met een verstandelijke beperking. Het is ook een inkomstenbron waarmee Ard el Amal als organisatie zelfstandig kan zijn. Met uw donatie voor een schaap of een geit kunt u het verschil maken.

Kinderen met een meervoudige beperking worden nu thuis bij hun familie begeleid totdat het dagcentrum geopend kan worden. Om het dagcentrum af te kunnen maken zijn er nog een aantal onvervulde wensen. Met uw donatie kunnen we bijvoorbeeld de speelplaats of de keuken in het dagcentrum verder afbouwen.

U kunt uw donatie storten op:
Foundation Ard el Amal
IBAN-nummer: NL 39 INGB 0009680791
o.v.v. waar u voor doneert, bijvoorbeeld: 'lesmateriaal'

 

Wilt u precies weten wat we nog nodig hebben? Of wilt u weten hoe het verder gaat met uw gift? Stuur dan een e-mail naar info@ardelamal.nl met uw naam en eventueel wat u gedoneerd heeft. Wij stellen u daar dan graag persoonlijk van op de hoogte!

 

 

Voor meer informatie: info@ardelamal.nl

Wat Foundation Ard el Amal kan doen met uw donatie:

 

Voor 25 euro kan lesmateriaal aangeschaft worden voor het dagcentrum.

 

Voor 50 euro kan spelmateriaal aangeschaft worden voor het dagcentrum.

 

Voor 50 euro kan een drachtige geit aangeschaft worden voor de boerderij

 

Voor 100 euro kan een kind een jaar lang twee dagen per week naar het dagcentrum.