2021/2022

Ook het najaar en de winter van 2021 hebben in het teken gestaan van Covid 19. Na de winter ben ik, om toch voldoende inkomsten te hebben, naar Nederland gegaan. In mei en juni ben ik afgereisd naar Luxor om in ieder geval contact te houden met mijn partner, teamleden, kinderen en ouders.

 

Na de pilot van de vorige winter is besloten dat er één en ander veranderd moest worden. In het voorjaar van 2022 is besloten het team kleiner te maken, te zorgen voor eigen vervoer, een boost voor de boerderij en het afbouwen van het guesthouse (voor ouders, stagiaires en vrijwilligers). Vervolgens wilden we in september starten met twee kleine groepen. Eén groep met kinderen met een meervoudige beperking en een peuterspeelplek voor kinderen met het syndroom van Down. Daarnaast blijft het Syndroom van Down Center werken aan early intervention voor kindjes met Down van 0-2 jaar.

 

Eind december 2022 is dit allemaal gerealiseerd. Tevens is er een fysiotherapeute en een logopediste aangetrokken. Zo kunnen we de kinderen optimaal begeleiden.

 

2023 staat in het teken van het stapje voor stapje uitbreiden van de groepen en het team. Door de vlotte start in september en het goed verlopen eerste kwartaal, gaan we hoopvol het nieuwe jaar in!