Financiën

Ons motto

Wij vinden het van het grootste belang dat sponsors, fondsen en donateurs op de hoogte zijn en blijven van wat er met hun gift wordt gedaan. Naast het feit dat we d.m.v. mails, brieven, rapportages en/of telefonisch/persoonlijk contact met u in gesprek blijven, stellen we u ook twee keer per jaar op de hoogte van onze vorderingen d.m.v. de Nieuwsbrief. Alle binnenkomende gelden worden besteed aan Foundation Ard el Amal en/of aan het specifieke onderdeel dat met u is afgesproken. Wij zullen alle zorgvuldigheid, die de bewaking daarvan realiseert, betrachten.

Aanbevelingen

Klik hier om alle aanbevelingen te bekijken. 

Hoe kunt u ons steunen?

U kunt donateur worden van onze Foundation Ard el Amal. Voor € 25,00 per jaar blijft u dicht bij ons. We zorgen ervoor dat u d.m.v. onze Nieuwsbrief op de hoogte blijft van de stand van zaken op El Amal Village.

 

Als bedrijf of organisatie kunt u ons financieel steunen. Wanneer u dat wenst kunnen wij zorgen voor een sprankelende (powerpoint)presentatie binnen uw bedrijf over het ontstaan en verloop van El Amal Village. Natuurlijk gekoppeld aan de doelstelling van uw bedrijf of organisatie.

 

Heeft u interesse om ons te ondersteunen? Vraag dan gerust om onze wensenlijst, door een mail te sturen naar info@ardelamal.nl.

 

Wat nu van belang is dat El Amal Village als dorp van de grond komt!
U kunt ons daarbij helpen door uw gift over te maken op:

 

Foundation Ard el Amal

IBAN: NL39 INGB 000 9680791

H. Marsmanlaan 22

2624TK Delft

 

Voor buitenlandse overboekingen:

BIC/Swift: INGBNL2A
ING bank N.V.
Foreign operations
PO BOX 1800
1000 BV Amsterdam